ارز دیجیتال

ارزهای تقلبی چیست

1402/01/22 0

در دنیای ارز دیجیتال تازه‌کار هستید؟ اغلب احساس می‌کنید که ارزهای دیجیتال از نظر کلاهبرداری (scam) و سرقت بسیار خطرناک هستند؟ آیا با انواع کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال آشنایید؟ در گذشته قربانی کلاهبرداری در ارزهای دیجیتال شده‌اید؟ درک می‌کنیم که دیدن این وضعیت که دارایی‌هایتان در یک چشم به هم زدن دزدیده شود، چقدر دردناک است. کلاهبرداری در این فضا بسیار گسترده است و مشکلات فوق برای افرادی که با ارز دیجیتال سروکار دارند بسیار رایج است. این مشکلات دلهره‌آورند و احتمالا عاملی بازدارنده هستند تا افراد مبتدی وارد دنیای ارز دیجیتال نشوند. این افکار به ذهن همه می‌رسد، اما ما به ندرت به دنبال راه‌حلی برای دور انداختن این ترس هستیم. در عصر دیجیتال امروزی کلاهبرداری رایج است؛ به‌خصوص زمانی که یک راه سرمایه‌گذاری پرسود و جدید است. کلاهبرداران هم برای حفظ این سودآوری، مرتبا روش‌هایشان را تکامل داده و سازگار می‌شوند. بنابراین، در حالی که شناسایی برخی از کلاهبرداری‌ها آسان است، برخی بسیار ظریف و قانع‌کننده هستند. در این مقاله به معرفی انواع کلاهبرداری ارز دیجیتال می‌پردازیم و سپس معیارهایی که با در نظر گرفتن آنها می‌توانید پروژه‌های کلاهبرداری و پانزی را تشخیص دهید را بازگو می‌کنیم و در نهایت نیز به روش‌هایی برای افزایش امنیت خود می‌پردازیم.

توکن کاربردی تقلبی یا جعلی چیست؟

در نگاه اول، تفاوت توکن کاربردی تقلبی و اصلی چندان مشخص نیست. این بدان دلیل است که بیشتر توکن های دارای کاربرد تقلبی، در واقع موارد استفاده بسیاری را لیست می‌کنند. اما مسئله این است که این موارد استفاده به هیچ وجه ارتباطی با دنیای واقعی ندارند. این موضوع معمولاً مشکل‌ساز است؛ زیرا تنها چیزی که باقی می‌ماند، چند مورد استفاده است که فقط می‌تواند یک ارزش‌گذاری بر اساس حدس و گمان را به همراه داشته باشند. برای مثال، پروژه‌ای را در نظر بگیرید که توکن‌های رمزارزی Y را برای دویدن با کفش‌های NFT (توکن غیرقابل تعویض) ارائه می‌دهد. کاربرد توکن Y، ارتقای کفش‌های NFT است که به نوبه خود، می‌تواند توکن‌های Y بیشتری را به همراه داشته باشد و این توکن‌ها می‌توانند دوباره برای ارتقای کفش‌ها استفاده شوند و این چرخه به همین ترتیب می‌تواند ادامه داشته باشد. حالا، اینکه آیا این توکن عالی است یا نه، یک تصمیم شخصی است، اما تفاوت مشخصی بین این نوع کاربرد و نوع دیگری که در بخش قبلی ذکر شد، وجود دارد.

نتیجه گیری :
از اینترنت می‌توان استفاده‌های زیادی کرد و به هزاران شیوه با افراد ارتباط برقرار کرد. از طرف دیگر، کلاه‌برداری‌های زیادی نیز در فضای اینترنت در کمین ما هستند که باید مراقب آنها باشیم. ارز دیجیتال هم همین طور است؛ از این ارز‌ها می‌توان برای پرداختی‌های ناشناس و غیرمتمرکز استفاده کرد، اما از طرف دیگر باید مراقب پدیده اسکم ارز دیجیتال نیز بود. اگر به جهان کریپتو عادت نداشته باشید، ممکن است بسیار ترسناک به نظر بیاید. افرادی در این فضا وجود دارند که با روش‌های مختلف کلاهبرداری ارز دیجیتال، سعی در سرقت پول شما دارند. اما با زحمت نه چندان زیادی می‌توانید هویت آنلاین خود را ایمن کنید و مطمئن شوید که کریپتوی شما همیشه متعلق به خودتان خواهد بود. در این فضا ایمن بمانید و همواره مسئول و متعهد باشید.

بالا